Met ‘Allerhande Kookt’ stapt Albert Heijn in bezorging warme maaltijden

Albert Heijn werkt samen met Deliveroo en Thuisbezorgd en bezorgt warme maaltijden binnen 30 minuten, te beginnen in Amsterdam.

Allerhande Kookt
Albert Heijn

Albert Heijn gaat vanaf 11 januari favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen in een groot deel van Amsterdam. Dat doet het onder de noemer ‘Allerhande Kookt’. In een eigen keuken in Amsterdam West worden gerechten bereid met wat Albert Heijn ‘de vertrouwde Allerhande-signatuur’ noemt. De bezorging wordt gedaan door Thuisbezorgd.nl en Deliveroo. Het doel is de maaltijden binnen 30 minuten warm bij de klant te bezorgen. Zie korte uitlegvideo hieronder.

Advertentie
advertisement
Albert Heijn stapt met ‘Allerhande Kookt’ in bezorging van warme maaltijden

Niet de keuken in hoeven

Albert Heijn zegt hiermee in te spelen op het feit dat online bestellen van eten en drinken steeds meer ingeburgerd raakt. Marit van Egmond, directeur commercie bij Albert Heijn, zegt een toenemende behoefte bij Albert Heijn-klanten te zien aan goede maaltijden, ‘zoals je die zelf ook zou maken, zonder dat je daarvoor de keuken in hoeft’.

De keuken van Allerhande Kookt in Amsterdam-West
De keuken van Allerhande Kookt Albert Heijn

Unique Selling Point

Als USP noemt Albert Heijn dat (heel) verschillende gerechten in één bestelling kan worden gecombineerd. De Allerhande-keuken heeft immers rendang met snijbonen en basmati rijst tot paddenstoelenrisotto en hutspot met knolselderij en chorizo op het menu staan. ‘Je hoeft dus niet meer je stamppot en lasagne apart te bestellen en alles wordt tegelijk bezorgd.’

Gerechtjes van Allerhande Kookt
Gerechtjes van Allerhande Kookt Albert Heijn

Next steps

Eerder introduceerde de supermarkt het Bakery Café en de Deli Kitchen in winkels en sinds december hebben AH to go en Thuisbezorgd.nl in Amsterdam een samenwerking. Albert Heijn ziet ‘Allerhande Kookt’ dan ook als ‘de volgende stap in foodservice’. Albert Heijn: ‘Wij geloven dat de groeiende behoefte aan gemak en directe consumptie meer kansen biedt in de markt van foodservice.’

Een greep uit de menukaart van Allerhande Kookt
Een greep uit de menukaart van Allerhande Kookt Albert Heijn

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie