Brewfinder lanceert vernieuwd platform voor speciaalbieren

Brewfinder lanceert een nieuw platform voor horecaondernemers, met een breder aanbod speciaalbieren en een abonnementservice.

Brewfinder lanceert een nieuw platform voor horecaondernemers. Op basis van klantervaringen is samen met het Utrechtse bureau ShopWorks gewerkt aan verbeteringen op de site. Het platform is ingericht met een breder aanbod en biedt het naast bier op fust nu ook bier in blik. Daarnaast werden er veranderingen doorgevoerd om het gebruiksgemak van het platform te vergroten.

Brewfinder biedt de mogelijkheid om een maandelijks abonnement af te sluiten. Horecaondernemers kunnen hun smaakvoorkeuren doorgeven en Brewfinder’s team van biersommeliers vindt en selecteert ambachtelijke, onontdekte pareltjes van over de hele wereld. De geselecteerde bieren worden vervolgens pas na de bestelling afgevuld en daarna rechtstreeks naar de afnemer vervoerd. H

Joris Knaapen van Brewfinder: 'Met Brewfinder spelen we in op de groeiende vraag naar speciaalbieren en willen we horecaondernemers een eenvoudige manier bieden om zich verder te onderscheiden. Met bieren van brouwerijen als BrewDog, The Garden Brewery, Flying Couch en alle andere mooie bieren die we nog in petto hebben gaat ze dat zeker lukken.'

Brewfinder is een dochteronderneming van Bier&cO, een van de grootste importeurs van speciaalbier van Europa en sinds 2018 onderdeel van Swinkels Family Brewers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie