Meld je aan voor DEPT® Commerce Day

Een event vol inzichten en inspiratie, met sprekers van merken als Gucci, H&M, Electrolux, eBay, Magasin en nog veel meer.

DEPT® Commerce Day

Een event vol inzichten en inspiratie, met sprekers van merken als Gucci, H&M, Electrolux, eBay, Magasin en nog veel meer. Bekijk het volledige programma hier.

Nooit was het een spannender (of uitdagender) moment om in commerce te zitten. Nu het stof neerdaalt van de wereldwijde boom in e-commerce sales, worden commercebedrijven geconfronteerd met een nieuwe set uitdagingen. Veranderende customer journeys, de cookieloze wereld, de opkomst van Web3-technologieën; al deze factoren bieden zowel kansen als uitdagingen voor hoe merken klanten aantrekken, binden en behouden.
 
DEPT® Commerce Day is dé kans om een blik te werpen op de toekomst van e-commerce en te leren hoe je kunt versnellen, zelfs als e-commerce afremt. Wij bieden exclusieve inzichten en advies van experts over wat er gaat gebeuren op het gebied van e-commerce in een breed spectrum van sectoren, van retail en mode tot consumentengoederen. 
 
Het is een evenement gemaakt door commerce mensen, voor commerce mensen. Van CMO, CIO en CTO, tot e-commerce-, IT- en marketingmanagers, dit evenement heeft voor ieder wat wils. Bereid je voor op inspirerende en bruikbare inzichten van de experts achter ons veranderende internet. Ontdek oplossingen voor de uitdagingen waar merken vandaag de dag voor staan, en doe inspiratie op voor de ervaringen van morgen.
 
De belangrijkste onderwerpen zijn:
 
Technologie
Kom meer te weten over de technologie die commerce in 2022 en daarna zal domineren, van toonaangevende commerceplatforms tot headless oplossingen, composable commerce en meer.
Marketing
Leer hoe je een omnichannel commerce-ervaring opbouwt voor de klant van nu, ontdek hoe creative automation je kan helpen om campagnes snel op te schalen, achterhaal de beste tips om marketplaces te maximaliseren en laat je inspireren door social commerce strategieën. 
Web3
Van metaverse-ervaringen tot NFT’s, leer hoe Web3-technologie de toekomst van commerce vormgeeft.
 
Meld je nu aan en kom op donderdag 13 oktober om 15:00 CEST naar de virtuele DEPT® Commerce Day!

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →