Happy Tosti, Jutter Speijs en Matt Sleeps maken kans op ‘ABN AMRO Beste Start-up Award 2017’

De vakjury beoordeelt winkelconcepten die minder dan drie jaar bestaan op basis van bestaansrecht en originaliteit.

De drie start-ups Happy Tosti, Jutter Speijs en Matt Sleeps zijn door een vakjury genomineerd voor de ‘ABN AMRO Beste Start-up Award 2017’. Deze juryprijs, die dit jaar voor de vierde keer wordt uitgereikt, valt binnen het concept ‘ABN AMRO Retailer of the Year’. Winkelconcepten die minder dan drie jaar bestaan, kwamen in aanmerking voor deze prijs.

Onbemand concept
Een jury kwam tot de shortlist van drie door vooraf vijftien start-ups  te beoordelen op basis van bestaansrecht en originaliteit. Happy Tosti profileert zichzelf als 'het sociale lunchrestaurant van Nederland'. Jutter Speijs is een onbemand Food Market-retailconcept voor het hospitality segment. Het online gedreven Matt Sleeps wil de ouderwetse matrassenindustrie veranderen. De winnaar wordt bepaald op 14 september 2017, tijdens de categorie uitreiking van ‘Retailer of the Year’. De winnaar krijgt deze dag de mogelijkheid om zijn of haar concept te presenteren aan ruim 175 aanwezige retailers.

Mobile only
Vorig jaar won Picnic, de eerste ‘mobile only’ supermarkt van Nederland, de award.

Jury
De jury van 'ABN AMRO Beste Start-up Award 2017’ bestaat uit Christiaan van Loon van ITAB, dat als sponsor is verbonden aan het concept, Rogier van Camp van Leapp, Pieter Polman van Wereldhave, Linda Keijzer van Ziengs en Evelijn Vissers van Q&A. ABN Amro wordt in de jury vertegenwoordigd door sector banker retail Henk Hofstede. Naast de beoordeling van de juryleden, kunnen ook retailers hun stem uitbrengen via www.bestestartupaward.nl.

Beeld: http://www.happytosti.nl/

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie