Ikea komt met service op maat voor bedrijfsleven

Woonmerk richt zich op advies voor horeca, kantoren en winkels.

Alle Nederlandse Ikea vestigingen komen vanaf vandaag met de service 'Ikea for Business'. Ondernemers kunnen bij het woonmerk terecht voor onder andere interieuradvies en transport- en montageservices.

Ikea for Business is gericht op drie soorten ondernemingen: horeca, kantoren en winkels - van interieuradvies voor een kledingwinkel of kapperszaak tot het slim indelen van een kantoor. Het merk wil inspelen op trends en ontwikkelingen zoals flexwerken, het groeiend tekort aan bedrijfsruimte in grote steden en het toenemend aantal horecagelegenheden.

Advertentie
advertisement

De Ikea for Business medewerkers adviseren en ondersteunen ondernemers van begin tot eind, afhankelijk van de vraag. Daarnaast helpen ze winkeliers en horecaondernemers om een nieuwe zaak te starten of een bestaande zaak naar een hoger niveau te tillen door 'een complete metamorfose of slimme aanpassingen' op het gebied van bijvoorbeeld kleur en verlichting.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie