Nu op Adformatie.nl: MobileMarketing.nl

Adformatie.nl is een channel rijker: MobileMarketing.nl is vanaf vandaag volledig geïntegreerd.

  • Commerce
  • 23 January 2014
  • Redactie Adfo Groep
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

met als doel de succesvolle blog verder uit te bouwen tot een toonaangevend platform op het gebied van mobile marketing & advertising. Oprichter Richard Otto bleef zowel inhoudelijk als op het gebied van business development intensief betrokken bij de blog.

Naast een nieuws, interviews en blogs, brengt MobileMarketing.nl jaarlijks de Mobile Marketing Monitor uit en is het merk als mediapartner betrokken bij diverse evenementen.  De integratie in Adformatie.nl is een volgende stap in de ontwikkeling.

Susanne van Nierop, chef online Adfo Groep: &;Doordat MobileMarketing.nl onderdeel wordt van het vernieuwde online platform van Adfo Groep kan de blog direct profiteren van de bezoekersaantallen van Adformatie.nl. De integratie past uitstekend in de channelstrategie die we sinds de lancering van de nieuwe sites afgelopen december hebben uitgerold. MobileMarketing.nl is direct een goed gepositioneerd channel.&

Richard Otto: &;Vanaf de start in 2010 zijn er maar liefst 3.845 berichten gepubliceerd en vooral in 2013 zijn er door de aanwas van nieuwe bloggers veel berichten geplaatst (2.205 om precies te zijn). Door deze enthousiaste bloggers is deze blog uitgegroeid tot hét Mobile Marketing & -Advertising platform van Nederland. Door deze groei werd het ook tijd voor een nieuw jasje en dat gaat nu gebeuren.&;

De integratie van MobileMarketing.nl is weer een stap in het verder uitbouwen van het online platform van Adfo Groep. Sinds de lancering in december verschenen ruim 275 blogs en 700 nieuwsartikelen op Adformatie.nl, MarketingOnline en CommunicatieOnline.nl. Op dit moment wordt gewerkt aan een inlogsysteem zodat een deel van de content exclusief aan abonnees kan worden aangeboden.  

Ook zal de vernieuwde vacaturesite binnenkort het licht zien en wordt gebouwd aan een stevig kennisplatform, waarbinnen de bestaande databanken met gegevens over bureaus en cases worden gebundeld in een nieuwe, geïntegreerde intelligence-omgeving voor de gehele Adfo Groep. 

Vragen/suggesties/opmerkingen? of plaats een reactie hieronder. 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie