Online supermarkt Picnic begint nu ook in Amsterdam

Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, de Pijp en Bijlmermeer zijn de eerste wijken waarin de elektrische wagentjes van Picnic gaan bezorgen.

Picnic gaat uitbreiden naar de hoofdstad. Toekomstige klanten kunnen vanaf vandaag de app downloaden en zich inschrijven. Vanaf maart zal de online supermarkt bezorgen in de wijken Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, de Pijp en Bijlmermeer. In de loop van het jaar zal Picnic verder worden uitgerold in Amsterdam.

De bezorging in Amsterdam is onderdeel van een toekomstige uitrol in het hele land. Onlangs opende het bedrijf nog een nieuw distributiecentrum in Diemen om bezorging in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek, Heemstede en Diemen zelf mogelijk te kunnen maken. Steden als Utrecht, Rotterdam, Leiden en Den Haag zijn al onderdeel van het bezorgnetwerk van Picnic.

Medeoprichter Joris Becker vertelt dat volgens velen het onmogelijk zou zijn om naar Amsterdam te gaan door de grootte en complexiteit van de stad. ‘Het heeft inderdaad wat tijd gekost om ook in de hoofdstad een goede infrastructuur en organisatie op te tuigen, maar we zijn er nu klaar voor.’ Picnic gaat van start met ongeveer 15 wagentjes en 40 runners, de bezorgers.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie