Ook Picnic lanceert maaltijdbox, en wel onder de naam 'Presto'

De websuper introduceert ‘Presto’, een maaltijdbox die dagelijks, zonder abonnement te bestellen is.

Maaltijdbox Presto
Picnic

Klanten van Picnic kunnen vanaf 12 februari naast de dagelijkse boodschappen ook maaltijdboxen bestellen. De websuper introduceert ‘Presto’, een maaltijdbox die dagelijks, zonder abonnement te bestellen is. Picnic: 'De box bevat het recept en de ingrediënten voor een voedzame maaltijd die is gebaseerd op de smaken van jong en oud.' Er is een variant voor twee personen en een voor het hele gezin.

Vanaf vandaag kan driekwart van het klantenbestand de box al bestellen, over drie weken geldt dat volgens Picnic voor alle 275.duizend klanten.

 

Advertentie
advertisement

Basilicum-bloemkoolrisotto

Medeoprichter van Picnic, Michiel Muller, zegt dat er bij de samenstelling van de boxen bewust is gekozen voor smaken die door alle leeftijden worden gewaardeerd. 'Het zijn allemaal herkenbare gerechten met een "twist". Denk bijvoorbeeld aan andijviestamppot met zoete aardappel en kruidenmelange, mosterdkip met aardappeltjes of Basilicum-bloemkoolrisotto.'

Er zijn vijf verschillende maaltijden per week, die elke week wisselen. Klanten kunnen tot de avond ervoor kiezen welke maaltijd ze willen bestellen. Prijzen van de box variëren van 9,95 tot 17,95 euro. Er zijn zes maaltijdvarianten voor twee personen en vier voor vier personen.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie