Werkverkeer: Yourzine, Eventive, A+E Networks

Wie waren de 'movers en shakers' van afgelopen week?


Yourzine heeft Helen Zuurmond, Pascal Badenbroek, Bas Karsemeijer, Remco Rouffaer en Naomi Keijzer (foto van links naar rechts) aangesteld om verdere groei binnen Nederland te realiseren.  
Helen Zuurmond is teammanager. Voorheen was ze werkzaam bij V&D, waar ze de functie van CRM manager vervulde. 
Pascal Badenbroek is creatief strateeg en was voorheen ook werkzaam bij V&D als art director online. 
Bas Karsemeijer - ook V&D, waar hij business intelligence manager was - is data & analytics consultant. 
Remco Rouffaer is begonnen als business development manager en medeverantwoordelijk voor new business bij Yourzine. Hij deed onder meer ervaring op bij Plotprojects. 
Naomi Keijzer is ook verantwoordelijk voor business development. Voorheen was ze onder meer werkzaam bij E2Ma.


Eventive|Eventmarketing breidt het team uit met een nieuwe concept & eventmanager. Per 1 februari 2016 is Charlotte Bakkers (26) aan de slag gegaan. Ze was junior communicatie- en projectmanager bij Daily Bread Experience Communication.A+E Networks UK benoemt Luke Duffy tot VP Ad Sales. Het voormalig hoofd Trading bij Channel 5 wordt verantwoordelijk voor groei in het Verenigd Koninkrijk en internationale sales


Philipp Wessing is aangesteld als directeur sales en marketing bij Interxion, leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten. Wessing (43) had verschillende managementfuncties, onder meer bij IBM en HP. Hij gaat leiding geven aan de Nederlandse sales- en marketingactiviteiten van Interxion en wordt verantwoordelijk voor het realiseren van verdere groei.


Sinds december 2015 werkt Yvonne Dorkhom bij TNS Nipo als Expert Consultant Qualitative. Hiervoor was ze Consumer Insights en Private Label Manager bij Plus Retail. In 2014 was ze genomineerd voor de MOAward in de categorie Bedrijfsonderzoeker van het jaar.


Hill+Knowlton Strategies breidt uit met twee nieuwe professionals: Ramon Renger en Ciel Stevens-Meewis. Zij gaan aan de slag voor respectievelijk de corporate- en de public affairs practice. Renger was Manager Corporate Communications bij de internationale holding van Imtech. Stevens was de afgelopen jaren adjunct directeur van de NVP, de brancheorganisatie voor participatiemaatschappijen. Daarvoor was zij in politiek Den Haag actief als politiek adviseur van politicus Joop Wijn.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie