Big data of contentmarketing een uitdaging? SCHAAL+ biedt uitkomst

Welke digital marketing- of communicatiedoelen heb jij nog voor 2019? Met de juiste kennis en middelen kun je die doelen dit jaar behalen.

De toegevoegde waarde van digital young professionals

Millennials, talenten, young professionals: hoe je ze ook wilt noemen, wij hebben het over de professionals die 0 tot 3 jaren werkervaring hebben. Het voordeel van digital young professionals is dat ze digital native zijn en een hands-on mentaliteit hebben. Daarnaast brengen ze in organisaties een frisse blik, doordat ze een kritische houding hebben. Misschien zien doorgewinterde marketeers of communicatieprofessionals hen hierdoor wel als bedreiging, maar als de kennis en het advies zo grijpbaar zijn, dan kun je er maar beter iets van proberen te leren. Juist door die frisse en kritische blik kunnen digital young professionals helpen de stap te zetten naar een toekomstbestendige digital marketing-, communicatie- of designstrategie.

Digital marketing, digital communication en digital design

Digital young professionals bij SCHAAL+ worden intensief getraind en begeleid in het vakgebied waarin zij zich willen specialiseren: digital marketing, digital communication of digital design. Op kennis worden zij getraind door gerenommeerde kennispartners die masterclasses verzorgen over uiteenlopende onderwerpen. Binnen de digital marketingtak komen onderwerpen aan bod als marketing automation, mobile marketing, SEO, SEA, (social) analytics, conversie optimalisatie, voice search, webanalyse, online mediaplanning, persuasion en influencer marketing. Bij digital communication kun je denken aan bijvoorbeeld digitale communicatiestrategie, reputatiemanagement, corporate communicatie, issuemanagement, communitymanagement, persuasive communicatie en online PR en woordvoering. En bij digital design staat alles in het teken van de centrale thema’s: UX research, UX design en Project skills. Door de breedte van ons programma-aanbod heb jij altijd de keuze uit de digital young professional die het beste in jouw organisatie past.

Directe inzet door SCHAAL+

De SCHAAL+ digital young professionals hebben ‘de bloedgroep’ om te werken en denken vanuit de klant en in teams, waarmee zij echt verandering kunnen aanjagen. Zij hebben een hands-on mentaliteit en kunnen direct voor minimaal 6 maanden aan de slag. Vier dagen per week werken ze volledig mee in jouw team, de andere dag werken wij samen met hen aan hun kennis- en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien heb je geen omkijken naar scholing of begeleiding, want die verzorgen wij. Zo kun jij met hulp van digital young professionals jouw doelen voor 2019 nog halen. Wil je meer weten over de inzet van SCHAAL+ digital young professionals? Bekijk dan schaalplus.nl voor meer informatie of neem contact op met Victor Groothoff 06 52 66 37 90.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.