Carice in TNT-postzegelfilm

TNT Post brengt een ode aan het Nederlands Film Festival met een speciale postzegel. Daarop wordt een speelfilm van 1 seconde vertoond, geregisseerd door Anton Corbijn met Carice van Houten in de hoofdrol.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Voor deze postzegel is gebruik gemaakt van de lenticulair-technologie. Bij deze techniek worden 30 verschillende plaatjes op één oppervlak geplaatst. Dit levert een filmpje op van 30 beeldjes. De film wordt ‘afgespeeld’ door de postzegel te kantelen. In totaal schoot Anton Corbijn 120 frames. Hiervan gebruikte hij er 30 voor de uiteindelijke film. De film kreeg de titel: Kleinste Kortste Film en is de kortste volledige speelfilm die ooit is gemaakt.

Deze speciale lenticulaire postzegel is een unieke samenwerking tussen het reclamebureau KesselsKramer, Anton Corbijn en Carice van Houten. De postzegel is een hommage aan de Nederlandse film, het Nederlandse landschap en refereert aan een Kinderpostzegel uit 1951.

Dit jaar is de 30e editie van het Nederlands . Vandaag is de laatste dag. De postzegels zijn vanaf nu verkrijgbaar. Het filmpje ging woensdag in première tijdens het Nederlands Film Festival.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie