Facebook wil VR voor iedereen, haalt kwart prijs Oculus Go af

Social content bureau Blauw Gras praat je bij in de #LEKKERSOCIAAL

Anna Nooshin vs. Bas Smit

Denk je aan social influencers, dan denk je al snel aan grote namen als Anna Nooshin, Negin Mirsalehi en Queen of Jetlags (Noor de Groot). Dames die het ontzettend goed doen. Maar hoe gaat het met de mannen?

Neem bijvoorbeeld succesvolle mannen als Bas Smit, Kaj Gorgels of Enzo Knol. Wat verdienen die nu eigenlijk? Nou, meer dan de vrouwen. Echt? Ja, echt. Gemiddeld vraagt een man 4000 dollar per post en een vrouw 2700 dollar. 

Voorheen hadden we dit verklaren met het feit dat er minder mannelijke influencers waren, maar recentelijk onderzoek wijst uit dat dat niet meer het geval is. Ladies, hier gaan we toch wel iets aan doen?!


 

Advertentie
advertisement
mkt

Dog Hits NL

Als wij rustig worden van een muziekje op de achtergrond, waarom onze honden dan niet?

Spotify heeft naar aanleiding van de onrustige jaarwisseling een wel heel bijzondere update naar buiten gebracht. Wij zijn fan! 

Spotify is namelijk op de proppen gekomen met een podcast speciaal voor honden. Tijdens deze podcast luistert je hond naar rustgevende muziek gecombineerd met geluiden van lichte regen en bewegende bladeren. Een aflevering heet The Tail Begins en de andere Pup Fiction.

Vergeet je ‘m niet aan te zetten als je even boodschappen gaat doen?


 

spotify

DM op je desktop

Ken je dat? Conversaties aangaan op verschillende platformen tegelijk? DM’tje hier, appje daar? Precies. Toch onoverzichtelijk als je dit via je telefoon moet doen.

Toevallig is in februari 2019 een test van Instagram live gegaan waarin je je Instagram-DM’s via je desktop kon managen. Inmiddels heeft Instagram bevestigd dat het niet alleen bij een test zal blijven.

Handig voor Instagram-lovers!


 

insta dm

Virtual reality voor iedereen

Facebook investeert al enkele jaren flink in virtual reality via zijn speciale VR-afdeling Oculus. Mark Zuckerberg heeft namelijk al vaker verklaard dat dit de volgende evolutie voor sociale verbinding is. 

VR zal niet alleen een toegankelijke, maar ook een betaalbare optie moeten zijn.. Daarom heeft Facebook deze week een belangrijke stap gezet, door de prijs van de Oculus Go-VR-headset te verlagen. 

Voor slechts 148 dollar kun je de wereld van VR betreden. 🤩


 

fbh

Wij zijn Blauw Gras, aangenaam! Als één van de eerste dedicated social content bureaus weten wij als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie