Growth Hacking Academy van start met 21 growth hackers

Vooral marketeers zijn goed vertegenwoordigd onder de aanmelders.

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

21 veelbelovende growth hackers zijn vandaag begonnen voor een drie maanden durende opleiding aan Europa’s eerste . Het programma bestaat uit een combinatie van workshops, coaching, en door te werken aan groeiprojecten met startups als Catawiki, Bloomon, Framer, Usabilla, Peech, en Deskbookers.

De belangstelling voor de opleiding die , was onverwacht groot. Binnen een maand hebben 420 kandidaten zich aangemeld voor de Academy.  Onder de kandidaten bevonden zich vooral veel marketeers (57%), naast ontwikkelaars (12%), data wetenschappers (16%) en designers (15%).

Growth Tribe selecteerde de u kandidaten op vaardigheden, motivatie en de beoordeleing van een ‘Growth Hacking for Good’ opdracht. Kandidaten werd gevraagd om een webpagina te bouwen om een goed doel (het ) met hun promotie te helpen&;, zegt Peter van Sabben, mede-oprichter van Growth Tribe. &;Dit stelde ons in staat om deze goede doelen te helpen en tegelijk konden wij de executie kracht, creativiteit, en vaardigheden van onze kandidaten testen.&; Zie hier voor een /we-asked-students-to-use-growth-hacking-for-good-causes-the-results-were-incredible-610371d7f726#.pjt766d7x">overzicht met resultaten van &;Growt Hacking for Good&; opdrachten.

Growth Tribe heeft een /we-asked-students-to-use-growth-hacking-for-good-causes-the-results-were-incredible-610371d7f726#.86fqtqz48">blog post online gezet met een aantal van de beste en meest overtuigende landingspagina’s. De kandidaten zullen deze webpagina’s gebruiken tijdens de Academy voor opdrachten.

Growth Tribe Academy lanceert tevens een part-time avond programma. Dit programma en duurt twaalf weken. De Growth Tribe Academy wordt ondersteund door StartupAmsterdam, Amsterdam Center for Entrepreneurship, Facebook, Catawiki en investeringsfonds Peak Capital.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie