Igor Milder vertrekt bij Talpa

Igor Milder, Managing Director van Talpa Connect, verlaat het bedrijf.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Talpa heeft de internationale verkoopafdeling en de afdeling Talpa Connect samengevoegd tot Talpa Global. Dat heeft alles te maken met een internationale uitrol. Diana Buddingh is in dat kader benoemd tot Director Global Productions en .

Igor Milder verlaat Talpa. Het bedrijf meldt dat &;hij zich in principe slechts voor een jaar aan Talpa heeft verbonden&; en ook dat hij zeer bepalend is geweest &;bij de implementatie van het connect-gedachtegoed binnen de Talpa-organisatie&;.

Onder leiding van Managing Director Maarten Meijs, bestaat het management team van Talpa Global verder uit financiële man André Adema, Kim Dingler en Diana Buddingh. Vanuit Talpa Global wordt het contact onderhouden met de productiebedrijven elders in de wereld: de eigen vestigingen in Los Angeles, Londen, Rome en Kopenhagen, de deelneming in Moskou en de joint-ventures met plaatselijke producenten in een groot aantal andere markten.

CEO van Talpa Holding Pim Schmitz: &;Met de integratie van International en Connect denk ik dat Talpa klaar is voor een nieuwe fase in het bestaan van dit full service mediabedrijf. Intussen ben ik Igor Milder erg dankbaar voor de tijd die hij aan ons gaf. Hij heeft Talpa op digitaal gebied geholpen onze blik de goede kant op te richten. Door zijn visie en strategie heeft de connect-architectuur een centrale rol in onze nieuwe organisatie gekregen.&;

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie