Streamen in je Tesla en een nieuwe Snapchat campagne

Social content bureau Blauw Gras praat je bij in de #lekkersociaal

Bingewatchen in je Tesla

Dat grote scherm in je Tesla wordt eindelijk écht nuttig. Volgens Elon Musk wordt het binnenkort namelijk mogelijk om Netflix en YouTube te streamen vanuit je Tesla. Zodra de zelfrijdende auto’s worden goedgekeurd, kun je al bingewatchend cruisen over de A1. Dus naast volledige ondersteuning voor het vinden van de weg, word je nu ook voorzien van je favoriete serie. Wanneer de ontwikkeling precies uitgerold wordt is nog niet bekend. Gelukkig kunnen de Tesla-bezitters tot die tijd al bepaalde games spelen, zoals Fallout Shelter. De games werken momenteel alleen wanneer de auto stilstaat. Dat klinkt al een stuk veiliger, niet?

Advertentie
advertisement
Tesla
Tesla

WhatsHappening?!

Web Whatsapp. Geweldig. Toch? Voor velen in ieder geval een uitvinding. Af en toe is het even stoeien met je verbinding, maar dan heb je ook wat! Binnenkort wordt het zelfs mogelijk om WhatsApp te gebruiken zonder dat je telefoon in de buurt is. Nu nog even connecten en in de buurt blijven. Straks kun je je telefoon thuis laten! En dat is niet het enige wat ons app-leven makkelijker gaat maken. In de nieuwe versie van WhatsApp is het namelijk ook mogelijk om met verschillende apparaten ingelogd te zijn op één WhatsApp-account. Superhandig voor het zakelijke gebruik van WhatsApp. Of als je je telefoon weer eens bent vergeten. ;)

 

Web whatsapp

Likes hiden, goed idee?

De sociale druk op Instagram verkleinen, dat was het oorspronkelijke doel van Instagram toen ze het verbergen van likes overwogen. Zoals stiekem wel verwacht, blijkt dat het verbergen van likes niet alleen positieve gevolgen heeft. Onderzoek laat zien dat het initiatief met name bij jongeren tussen de 12-15 jaar nadelig uitpakt. Zij zetten hun persoonlijke profiel massaal om in bedrijfsaccounts. Dit om toegang te krijgen tot meer gegevens en data over volgers. En dat kan niet zomaar. Hiervoor moeten zij onder andere hun telefoonnummer en e-mailadres openbaar zetten. Deze gegevens worden vervolgens zichtbaar in hun bio. Zeker gezien de leeftijd van de jongeren valt hier wat over te zeggen, privacy is belangrijk! Instagram heeft nog geen stappen ondernomen… Interessant om deze, en andere ontwikkelingen omtrent het hiden van likes in de gaten te houden.

Instagram

Snapfriends

Brak een selfie plaatsen op Instagram = een no go. En op Snapchat? CHECK! Ieder weekend zelfs! Precies hier wordt de focus opgelegd met de eerste global betaalde mediacampagne van Snapchat! Een slimme zet van Snap. Terug naar de essentie van Snapchat ;). Waar overige sociale media steeds (terug) transformeren van public sharing naar privé sharing, heeft Snap een flinke voorsprong. Snapchat is nooit ontworpen voor publieke broadcast. In plaats daarvan willen de makers van Snapchat een intieme plek creëren. Een plek waar je Snaps kunt delen, zonder dat deze permanent zijn. Timing on point, Snap!De nieuwe campagne van Snapchat benadrukt de kracht van vriendschap. Snapchat is het beste platform voor zelfexpressie, richting je échte vrienden. Wij zijn nieuwsgierig naar de campagne en de resultaten!

 

 

 

Snapchat

Wij zijn Blauw Gras, aangenaam! Als één van de eerste dedicated social content bureaus weten wij als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie