LVB en Proof pakken prijs bij 2018 International Content Marketing Awards

Nederland doet (een klein beetje) mee in het internationale contentprijzengeweld.

International Content Marketing Awards 2018
Content Marketing Association (CMA)

LVB Content Marketing en Proof nemen een bronzen award in ontvangst bij de 2018-editie van de International Content Marketing Awards. LVB deed dat met de contentcase ABN Amro MeesPierson in de categorie ‘Best Content Campaign’. Proof won met de case ‘Heart for Sensible Heartcare’ (Heartbeat) van VGZ in de categorie ‘Best Inter-Company Engagement’.

Advertentie

2 van de 76

Nederland doet dus een beetje mee in het internationale prijzengeweld. In totaal waren er 76 awards te vergeven, te weten goud, zilver en brons in 24 categorieën en vier zogenaamde ‘Best All-Round (…)’-prijzen.

Het van oorsprong Noorse contentbureau Geelmuyden Kiese (maar inmiddels met bureaus in andere Scandinavische landen) sprong er met 8 awards bovenuit. Ook Cedar (UK) deed het goed met 7 awards. Dat geldt ook voor John Brown Media (6 awards, en ook 2 awards voor hun Zuid-Afrikaanse vestiging).

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie