Mobiel.nl komt met nieuwe campagne waar consument verdwaalt in jungle

The Odd Shop is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe merkstrategie.

De nieuwe merkpositionering van Mobiel.nl wordt de komende weken uitgerold onder de uiting ‘Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl’. De campagne wordt uitgerold op tv, radio, out of home en online.

In de campagne is te zien hoe moeilijk de consument het kan hebben bij het uitzoeken van een nieuwe telefoon of abonnement. Het aanbod is zeer groot, waardoor de consument het lastig krijgt om het overzicht te behouden. Dit uitgangspunt komt tot leven in de campagne, waarin een ‘mobiele jungle’ wordt uitgebeeld. In deze jungle kan de hoofdpersoon het overzicht wél bewaren dankzij Mobiel.nl. Later dit jaar zullen meer varianten op deze commercial worden uitgerold.

Thomas Borsboom, directeur van Mobiel.nl: ‘We zijn klaar voor een nieuwe stap in de geschiedenis van Mobiel.nl. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de totstandkoming van de campagne. Wij zijn erg trots op het eindresultaat en kijken vol verwachting uit naar het positieve effect op onze organisatie.’

De merkpositionering van Mobiel.nl is ontwikkeld is samenwerking met reclamebureau The Odd Shop. Niels de Wit, Creatief Directeur van The Odd Shop, vertelt: ‘Ik ben erg blij met het resultaat. Een campagne die eruit springt en gebaseerd is op een sterke insight. Ik ben ook erg blij met het vertrouwen dat we gekregen hebben van Mobiel.nl. Ga er maar aan staan als een bureau langskomt en vertelt dat ze een unieke wereld willen creëren waar watervallen bestaan uit emoji’s en mobieltjes rondvliegen als vogels.'

Credits
Klant: Mobiel.nl
Eindverantwoordelijke klant: Thomas Borsboom, Maarten Roomer, Lonne Landsmeer
Bureau: The Odd Shop
Account: Jip van den Bergs, Manirma de Vries, Willemijn Reuvers
Creatie: Niels de Wit, Robert van der Lans
Design: Bas Aarse
Productiemaatschappij: Sounds Like Film, The Martini Shot
Producer: Jorrit Gerritsen, Dasha Galaieva
Regie: Niels de Wit, Robert van der Lans
DOP: Jeroen Simons
Editor: Rogier Gerritsen
Geluid: Nando Eweg (Sounds Like Film)

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie