Facebook gaat in dating, plak je gezicht op een filmpersonage met Zao-app

Social content bureau Blauw Gras praat je bij in de #lekkersociaal

Liefde swipen in Facebook?

Liefde staat bij veel van ons op nummer 1. En waar vind je liefde? Juist. Tinder, Happn of The Inner Circle! Dat kennen of hebben we allemaal wel toch? Zo niet, dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt je binnenkort gaan wagen aan een nieuwe online datingsite: FacebookWant laten we eerlijk zijn; wie kent jou nou het beste? 

Facebook gaat gebruikers aan elkaar koppelen op basis van gemeenschappelijke interesses, evenementen en groepen. Het is ook mogelijk om berichten die je op Instagram plaatst, rechtstreeks te integreren in je dating-profiel op Facebook. Het razendpopulaire stories kun je ook koppelen aan je profiel! Jouw crush of swipe-to-be ziet dan meteen waar je mee bezig bent. Happy dating! 💙

Advertentie
advertisement
Facebook

App ‘Zao’ GAAT FOUT!

In de schoenen staan van je favoriete acteur of actrice, jouw droom?. De Chinese app “Zao” ging niet voor niets binnen no time viral. Met deze app kun je met een paar handelingen je eigen gezicht op die van een filmpersonage plaatsen. Enthousiast? Testen hoe dat er uit ziet?

Daar wil je misschien even mee wachten… Zao staat ondanks haar populairiteit wel onder druk. Er is namelijk veel kritiek op het privacybeleid. De app verzameld door de gebruiker gecreëerde content en daarom moeten zij hier extra voorzichtig mee zijn. Het gebruik van de ‘deepfake’-technolochie ligt al langer onder het vergrootglas. De technologie, de gebruik maakt van artificial intelligence, kan worden misbruikt om manipulatieve video’s te maken. Geen problemen mee en toch proberen? See you soon Cameron Diaz! 

 

zao

Kleding van de tap!

Instagram wordt de Max Verstappen onder de webwinkels. Deze kun je namelijk niet gemist hebben: de ‘shoppen’-knop op Instagram. Tegenwoordig kunnen we via de app razendsnel winkelen. Wat erg handig is met dat Hollandse weer. Een dagje erop uit gaan wanneer jíj dat wilt zit er namelijk vaak niet in. Bestel die regenjas dan maar online! Wist je dat 54% van Instagram-gebruikers onmiddellijk een aankoop doet na het zien van een product of dienst op de app?” Nee wisten wij ook niet, maar goed om bij stil te staan! En wat nog mooier is, binnenkort kom Instagram met de ‘check-out update’, waarbij je gewoon op Instagram je aankoop kunt afrekenen. Sneller dan dit gaat het niet worden!

vans

Meer emoji’s voor meer likes?

Social analytics platform Quintly weet precies hoe je een social post moet laten presteren! Of je nu meerdere foto’s in één post moet zetten, emoji’s moet gebruiken in de caption of juist een video moet uploaden. Vanaf nu weet je het.Best scorende content: één foto tegelijk. Foto’s blijven met 68% veruit de populairste type content om te posten. Niet gek! Dat is toch waar Instagram in 2010 mee bekend is geworden! Stap 2: de caption. Bij een topfoto, hoort een top caption. Check, check dubbelcheck voor je de content plaatst dus! Tipje van ons; minimaal 1 teken en maximaal 50! Short and simple. En hoe zit dat met emoji’s dan? Ja hèhè. Tuurlijk willen we die zien! Het gebruiken van emoji’s levert je maarliefst 40% meer interactie op. 👏 🤯

 

like

Blauw Grasis een dedicated social content-bureau.

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie