TamTam introduceert Dept als merk voor internationale groei

Eerste internationale stap is de aansluiting van digital agency Building Blocks.

Foto: Paul Manuel (2e links) met de directie van Building Blocks.

moet het paraplumerk worden waaronder TamTam en de aangesloten zusterbureaus hun internationale groeiambities invulling gaan geven. De bureaus die in dit netwerk worden ondergebracht krijgen de toevoeging Dept, maar blijven tegelijk nadrukkelijk onder eigen naam opereren. &;We willen de samenhang in het netwerk benadrukken, maar geloven in de kracht van de bestaande merken,&; verklaart Paul Manuel, mede-oprichter van TamTam èn Dept.

De eerste internationale stap is de aansluiting van digital agency , dat met ingang van vandaag onderdeel uitmaakt van de Dept-groep. Building Blocks heeft vestigingen in de VS, Groot-Brittannië en bestaat uit 75 medewerkers. Het bureau is gespecialiseerd in de uitrol van complexe, internationale platformen, zoals voor onder andere Guinness World Records, BT en Regus, en zag haar omzet het afgelopen jaar groeien met 19%. 

Over de samenwerking zegt Paul Manuel: &;We zijn super blij met onze nieuwe collega&;s. Vanaf het eerste moment was er een klik en hebben we elkaar gevonden. Bovendien helpt het ons om Dept internationaal op de kaart te zetten.&;

Zijn broer Bart Manuel voegt toe: &;Omdat we intensief samenwerken en leren van elkaars specialismen, wordt het werk dat we voor klanten maken steeds beter. We kunnen internationale schaal combineren met de snelheid en kennis van lokale specialisten. Dept is een mix van creativiteit, technologie en data waarmee we in staat zijn hun digitale business tot in de boardroom vorm te geven.&;

Door de aansluiting van Building Blocks bestaat Dept uit vijf bedrijven, te weten TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree en - nu dus ook - Building Blocks. De groep groeit hierdoor naar 350 werknemers in vier landen en een omzet van ruim €45 miljoen.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie