Ook jij kan influencer worden op Instagram. En Netflix gaat weer interactief

Social content bureau Blauw Gras praat je bij in de #lekkersociaal!

Lekkersociaal
Lekkersociaal

CIRKLE: Iedereen influencer

Altijd al ervan gedroomd om als hippe influencer door het leven te gaan? Inclusief sponsoring, een hele complete fanbase en Instagram husband? Dat laatste is niet per se vereist, maar kan wel goed van pas komen. Die fantastische Instafeed komt er namelijk niet vanzelf. In ieder geval, we hebben goed nieuws voor de fanatieke Instagrammers onder ons. 

We stellen jullie voor aan CIRKLE. Dit is een nieuw platform, in de vorm van een applicatie, waarmee je geld kunt verdienen via Instagram. Hoe werkt het? Als gebruiker promoot je je favoriete hotspots op Instagram. Zo verdien je dus geld terwijl je koffiedrinkt. Ideaal. De hotspot moet aangesloten zijn aan CIRKLE én je moet er dus zijn geweest. Daarna post je de foto via de app op Instagram met de juiste (hash)tags van de winkel of horecagelegenheid. 

Op basis van je persoonlijke bereik en engagemen verdien je geld. Dat je weer kunt besteden bij je eerstvolgende bezoekje aan jouw favoriete hotspot. Zo zie je maar, ook jij kan influencer worden. Of je nou 10, 200, 5000 of 3 miljoen volgers hebt, iedereen beïnvloedt altijd een groep mensen. 

Advertentie
advertisement
CIRKLE
CIRKLE CIRKLE

Instagram pauze

Werkt CIRKLE goed en krijg je het wel héél druk als influencer? Of heeft je oma net Instagram aangemaakt? We weten allemaal wat dit betekent. Sinds deze week heeft Instagram er een nieuwe functie bij! Zo krijg je zelf de controle over de meldingen die je van Instagram krijgt. Je kunt voor een bepaalde tijd alle meldingen die je krijgt van Instagram met één knop uitschakelen. 

Aangezien het platform bekend staat om het feit dat het obsessief gedrag veroorzaakt bij de jongere gebruikers, is het geen slecht idee om af en toe even een pauze in te lassen.

Instagram
Instagram Instagram

Netflix

Het is tijd voor Netflix! Wanneer niet trouwens? Er komt een nieuwe serie uit en niet zomaar eentje. Het aanbieden van interactieve series krijgt een staartje. Je hoort het goed. Netflix komt met een nieuwe interactieve serie: You vs Wild. 

De eerste interactieve aflevering van Black Mirror, Bandersnatch, was een succes. Daarom zijn ze nu bezig met een volledige interactieve serie. Hierin bepaal jij, de kijker, wat voor acties outdoor survival expert Bear Grylls moet ondernemen. Dat wordt spannend, want het speelt zich af in zware en vooral onvoorspelbare landschappen. Van dichte bossen, door de hitte van de savanne tot besneeuwde bergen, noem het maar op. 

De serie You vs Wild krijgt in totaal 8 afleveringen en is vanaf 10 april overal op Netflix te zien. Ook nog eens geschikt voor het hele gezin. Durf je het aan? 

Netflix
Netflix Netflix

Twitter-gesprekken volgen

We gaan door naar Twitter. Probeer je soms mee te lezen met gesprekken? En die te volgen? Best lastig als je geen onderdeel bent van de conversatie. Het platform is momenteel aan het testen met de nieuwe knop ‘subscribe to conversation’. Hiermee zou je dus veel gemakkelijker gesprekken kunnen volgen. Ongeacht of je onderdeel bent van het gesprek. 

Het idee hierachter? Twitter heeft een aantal doelen gesteld om zich op te focussen de komende tijd. Zo wil het onder andere een positievere sfeer en beter gestructureerde gesprekken op het platform en betere gebruiksvriendelijkheid. Dat komt vast goed met die nieuwe knop. 

Wanneer de functie wordt toegevoegd is nog niet bekend. 

Twitter
Twitter Twitter

Wij zijn Blauw Gras, aangenaam! Als één van de eerste dedicated social content bureaus weten wij als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen.

Reacties: 1

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Raath
As high-speed internet connections became commonplace, so did the popularity of downloading. Whether it's a song, game, movie, software application, or something else entirely, many of the
<a href="https://foxdownload.org">free download mozilla firefox</a> things we want can be obtained through the magic of a download.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie