Snapchat en je eigen gezicht in gifjes, nieuwe layout Instagram Stories

Social content bureau Blauw Gras praat je bij in de #LEKKERSOCIAAL

GIF it your all

Yaaaassss! GIF's zijn onderdeel geworden van onze digitale taal. Ze zijn inmiddels net zo gewoon als emoji's en net als deze emoji's kunnen ze een geweldige manier zijn om context uit te drukken, wanneer dat niet met woorden alleen lukt. 

Een goede manier om deze internetlingo onder de knie te krijgen is door te kijken hoe anderen GIF’s inzetten. Watch and learn: de meest gezochte GIF’s gaan van zoekopdracht “Psh” tot “Dad Joke” en “Hustle”. De meest relevante GIF’s verschijnen en nu is de keuze aan jou!


Welk GIF’je is jouw favoriet?

Advertentie
advertisement
Homies

Snapchat Cameo

Als social bureau krijgen we geen genoeg van denken in beeld. Valt het op? We gaan namelijk gelijk door met een soortgelijk onderwerp:

Snapchat is begonnen met het live testen van een nieuwe modus genaamd 'Cameo', waarmee je straks je gezicht in GIF's kan invoegen en je eigen, unieke draai aan korte videoclips kan toevoegen. De video’s zijn gek, grappig en verontrustend tegelijk. Maar zo kennen we Snapchat, nietwaar?


 

Cameo

What's your story?

Ook Instagram zit niet stil. De app is alweer een tijdje een nieuwe toevoeging aan Stories aan het testen. ZIN IN! 

Het platform is begonnen met het testen van een nieuwe 'Layout'-optie in Instagram Stories. Hiermee kan je straks uit een reeks presentatiestijlen een ‘Stories-kader’ voor je story kiezen. Daarnaast lijkt Instagram ook een nieuwe 'shout-outs'-optie te testen, die aangepaste sjablonen biedt voor verjaardagen, feesten en partijen. 

Dikke shout-out naar Instagram voor dat!
 

insta

Safety first

We zien graag dat het internet steeds een stukje veiliger wordt. De afgelopen periode zijn er meerdere berichten over verschillende social apps verschenen die de veiligheid van de apps in twijfel trekken. Instagram maakt een slimme move in deze kwestie en lanceert twee handleidingen. Voor tiener en voor ouder, om de digitale omgeving nét een beetje veiliger te maken. 

We kunnen natuurlijk niet voor jou bepalen hoe jij je social apps gebruikt, maar we raden je aan een kijkje te nemen in deze handleidingen, wie weet komt het nog eens van pas. ;) 

Instagramram

Wij zijn Blauw Gras, aangenaam! Als één van de eerste dedicated social content bureaus weten wij als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie