Wordt jouw marketingstrategie wel in praktijk gebracht?

Door gebrekkige implementatie realiseren organisaties slechts 50% van hun strategie. De rest van de strategie gaat onderweg verloren. Steeds meer professionals beseffen dat er veel meer nodig is dan een fantastische strategie om geweldige prestaties te kunnen leveren. In de TIAS Masterclass Strategie Implementatie leert u de strategische resultaten te verbeteren en het maximale uit uw strategie te halen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met de leer je in 3 dagen succesvol een nieuwe strategie doorvoeren in uw organisatie. Je leert draagvlak creëren door middel van duidelijke communicatie en anticiperen op vragen en bezwaren vanuit de organisatie. U ontwikkelt inzicht in recente theorieën rondom strategie implementatie en leert werken met praktische implementatietools.

“A strategy, even a great one, doesn’t implement itself.”

Jeroen de Flander is internationaal strategie-implementatie expert en docent van de TIAS masterclass Strategie Implementatie.

 

Waarom je kiest voor TIAS:

  • door onze eigen deelnemers beoordeeld met een 9,7
  • De Nr 1 Business School van Nederland: beste Masteropleider 2014 volgens Elsevier, al 4 jaar op rij de in Executive Education volgens Financial Times
  • Uitsluitend top academici en de beste praktijkexperts als docent
  • Goed te combineren met werk

De masterclass Strategie Implementatie vindt plaats van 30 november t/m 2 december 2015 in Tilburg.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.