Bol.com 6 keer genomineerd voor The Best Social Awards 2020

Meest genomineerde bureaus zijn Dept, GoSpooky en Boomerang. Awardshow dit jaar voor het eerst via livestream.

Bol.com op Facebook

Bol.com is met maar liefst zes nominaties in vijf verschillende categorieën de grootste kanshebber van The Best Social Awards 2020, de belangrijkste social media-prijzen van Nederland. Het is genomineerd in de categorieën Beste Merk, Beste Webcare, Beste Innovatie, Beste Copywriting en Beste Community Management. De webwinkel is zelfs twee keer genomineerd in de categorie Beste Copywriting.

Bedrijven die ook kans maken op één van de felbegeerde The Best Social Awards zijn onder meer KLM, Albert Heijn, Venz, Interpolis, Videoland en Pathé. De uitreiking vindt dit jaar voor het eerst via een livestream plaats, welke op woensdag 27 mei live te volgen is via de kanalen van The Best Social Media.

Veel veranderd

Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social, ziet dat er dit jaar veel veranderd is in de nominaties en het soort content. 'Dit jaar zien we bijvoorbeeld veel liefde voor sterk community management en influencercampagnes zijn inmiddels niet meer nieuw, maar maken echt een belangrijk deel uit van de genomineerde cases. Applaus voor Bol.com, die na twee keer Beste Merk te winnen nu wederom sterk vertegenwoordigd zijn. Knap om in het snel veranderende landschap consequent te blijven innoveren.”

Bol.com wordt op de voet gevolgd door Interpolis (4 nominaties), Albert Heijn (3 nominaties), Pathé (3 nominaties), Rijksoverheid (4 nominaties), TOTO (2 nominaties) en Lidl (2 nominaties).

De betaalapp Tikkie is voor het eerst genomineerd voor The Best Social Awards. Zij zijn genomineerd in de categorie Beste Innovatie. De meest genomineerde bureaus zijn Dept (9 nominaties), GoSpooky (7 nominaties) en Boomerang (6 nominaties).

De genomineerden zijn gekozen door een vakkundige jury bestaande uit 33 professionals die werkzaam zijn bij NOS, Google, Wavemaker, Pathé en A Million Faces.

Livestream

Conform de richtlijnen van het RIVM kan er dit jaar geen live evenement plaatsvinden, waardoor de uitreiking van de zevende editie van The Best Social Awards op twee avonden live wordt gestreamd. De livestream voor de zakelijke prijzen vindt plaats op woensdag 27 mei en de publiekprijzen worden op donderdag 28 mei live uitgezonden

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie