Buma en Adformatie op zoek naar de beste reclamemuziek

Wie maakte de beste muziek in films, reclames, podcasts, trailers en series? Inzenden voor de Buma Awards in Media kan t/m 10 februari.

Speciaal voor muziek in films, games, reclames, trailers, documentaires, podcasts en televisieseries,worden er ook dit jaar weer Buma Awards Music in Media Categories georganiseerd. Adverteerders, bureaus, componisten, producenten, regisseurs en muzikanten kunnen werk inzenden om mee te dingen naar een Award in één van de negen categorieën.

Adformatie en Buma gaan samen op zoek naar de Beste Orginele Compositie in Reclame en de Beste Sync in Reclame. Deze Buma Awards worden uitgereikt aan de componist van de beste compositie die gemaakt is voor een reclamecampagne en aan het beste gebruik van bestaande Nederlandse muziek in een reclamecampagne. De prijzen worden op 19 mei uitgereikt in The Loft in Amsterdam.

De Buma Awards Music in Media Categories is onderdeel van de jaarlijkse Buma Music in Motion conferentie die plaatsvindt op 20 mei in de Tolhuistuin. Dit event in Amsterdam richt zich op het gebruik van muziek in media met op vorige sprekers van onder meer de muziekteams achter Breaking Bad, Black Mirror, Peaky Blinders en Downton Abbey. 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie