Gratis gevulde koek bij contactloos betalen

Mastercard zet alles op alles om consument over te halen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Zo&;n 5 miljoen Nederlanders kunnen op treinstations contactloos betalen via hun telefoon of bankpas. &;Snelheid&; is het belangrijkste voordeel volgens Mastercard Nederland  om deze nieuwe manier van betalen te omarmen. Geheel nieuw is contactloos betalen trouwens niet. 

Alweer zeven jaar geleden probeerde Rabo Mobiel NFC betalen te introduceren middels een promotiecampagne. Zo kon je daar een kroketje trekken met je telefoon, waarin een NFC chip was verwerkt . Rabo Mobiel verwachtte een grote uitrol van mobiele telefoons met NFC chip in 2008. Het heeft allemaal een stuk langer geduurd en we hebben het nu opeens niet meer over betalen met NFC, maar &;Contactloos betalen&;.  Nu de techniek en enkele grote retailketens er klaar voor zijn wordt er alles uit de kast gehaald om de consument er klaar voor te stomen. Wanneer consumenten deze nieuwe betaalmethode gebruiken ontvangen zij direct een . Vijf euro H&M korting, een gevulde koek en een puntzak friet zijn enkele kado&;s die de Nederlander aan contactloos betalen moet gaan krijgen.  

Zie video Contactloos betalen promo:

 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie