HAK haakt in op krukvretende Albert Verlinde

'Als Ilse DeLange en Waylon winnen met dít nummer, vreet ik m'n kruk op', aldus Albert Verlinde. HAK maakte de kruk vast klaar. Met appelmoes.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een vrolijke inhaker van HAK van de hand van reclamebureau Etcetera. Grote waffel Albert Verlinde beloofde zijn kruk op te vreten als &;onze&; inzending van The Common Linnets onverhoopt als eerste zou eindigen. De cuisinier die we al kennen uit de appelmoescommercial met Ilse DeLange, (een soort kruk-gehaktbal). 

Verlinde zal zaterdagavond benauwde momenten gekend hebben, de song van Waylon en DeLange scoorde onverwacht heel heel hoge ogen. Het wonder geschiedde toch net niet: Calm Before The Storm haalde de tweede plaats. Had het wonder zich wel voltrokken, dan had  HAK met deze vrolijke inhaker waarschijnlijk echt iets goeds te pakken gehad. HAK zei vooraf: &;Wij zijn helemaal voorbereid op een eventuele winst van Nederland bij het Songfestival. Houdt Albert zich aan zijn woord?&;

Inmiddels is er een opgericht die Verlinde ertoe wil overhalen om de kruk alsnog op te vreten. (Met appelmoes.) Heel veel likes levert die pagina vooralsnog niet op. 

 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie