Jumbo doet een Tescootje: boodschappen doen terwijl je op de bus wacht

Producten scannen in een bushokje; Jumbo verandert op de bus wachten in online boodschappen doen.

Het idee is niet nieuw, jaren geleden al introduceerde Tesco online boodschappen doen terwijl je op de metro staat te wachten. Dat was in Zuid-Korea (zie video onderaan dit artikel). Jumbo gebruikt dat idee nu tijdelijk om het online boodschappen doen onder de aandacht te bregen. (In 2014 werd het idee voor het eerst in de praktijk gebracht in Nederland door &;deli&; Bilder & De Clerq, zie .) Jumbo lanceert zijn tijdelijke supermarkt in een bushokje aan de Potterstraat in Utrecht.

Jumbo zegt dat de meest populaire dagelijkse boodschappen te vinden zijn in het &;filiaal&;. Jumbo: &;Met de vernieuwde app van Jumbo kun je de producten vervolgens scannen en zo vliegensvlug aan je winkelmandje toevoegen. Het filiaal aan de Potterstaat is open tot en met dinsdag 25 oktober 2016, 24 uur per dag. Daarnaast is het nu voor iedereen in de regio Utrecht mogelijk om bij Jumbo de boodschappen online te bestellen én thuis te laten bezorgen.&;

Jumbo is bezig met de uitbreiding van zijn bezorgservice in Nederland. Onderdeel daarvan is ook de recente vernieuwing van de app van de supermarktketen, zodat klanten hun boodschappen nog sneller kunnen bestellen.

De supermarkt in het bushokje is onderdeel van de grotere campagne met Max Verstappen.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie