Lexa.nl lanceert eerste Nederlandse dating app voor Apple Watch

Flirten met het slimme horloge.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Apple Watch geeft een signaal als de drager een flirt ontvang, als iemand zijn of haar profiel bekijkt of het profiel toevoegt aan iemands favorieten. Daarmee is de app ideaal voor onderweg.

Met een paar clicks kunnen &;members&; meer over elkaar te weten komen of contact opnemen. Op de Apple Watch wordt het profiel met naam, profielfoto, leeftijd en woonplaats getoond. Members kunnen direct het profiel van de ander bekijken als zij een flirt ontvangen of als het profiel wordt toegevoegd aan iemands favorieten. Vervolgens kunnen zij een flirt versturen of een persoonlijk tekstbericht. Dit laatste kan ook door teen boodschap uit te spreken tegen Siri. 

De app is vooral aanvullend op de bestaande iPhone app. Is bijvoorbeld een groter scherm wenselijk om een flirt-bericht te beoordelen, dan kan de gebruiker eenvoudig schakelen tussen Apple Watch en de mobiele app.

Eerder lanceeerde Lexa een dating app voor Android Wear Stephane Lebas, chief product officer van Lexa.nl: &;Deze nieuwe vorm van technologie zal een grote rol gaan spelen in de toekomst van het online daten. Wij zijn ervan overtuigd dat we moeten zijn waar de singles zijn, dus ook wat betreft draagbare technologie.”

 

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie