MassiveMusic en MediaMonks feesten voor inclusiviteit

Het befaamde MassiveMusic-MediaMonks-feest tijdens het Cannes International Festival of Creativity staat in het teken van uniekheid.

In juni organiseren MassiveMusic en MediaMonks weer hun feest tijdens het Cannes International Festival of Creativity. De ‘MMMMbassy’ is 'een diplomatieke vrijplaats', een neutraal terrein op het dak van het Cannes' Palais des Festivals.

Victor Knaap, CEO van MediaMonks, vertelt: 'In een wereld waarin inclusiviteit en creativiteit harder nodig zijn dan ooit, weerspiegelt de ‘MMMMbassy’ hoe wij Cannes willen vieren. Als onderdeel van de visum aanvraag, nodigen we mensen van over de hele wereld uit om een fictief land te vertegenwoordigen, hun nieuwe vlag te wapperen en te feesten met diplomatieke onschendbaarheid voor katers.'

Advertentie
advertisement

Hans Brouwer, ambassadeur van Brouwzil en CEO en founder van MassiveMusic, vult aan: 'Iedereen weet hoe uitdagend het is om in deze tijden een creatief te zijn. Onze eigenaardigheden moeten worden gezien als een unieke eigenschap en elkaars unieke eigenschappen verdienen meer wederzijds respect. Of het nou zakelijk of voor je plezier is, ‘MMMMbassy’ is het feest waar je moet zijn. Het is ons eerbetoon aan alle creatieven en hun moed.'

Credits
Agencies: MassiveMusic and MediaMonks

Music and Sound Design: MassiveMusic
Website Concept, Design and Development: MediaMonks
Event Visuals & Installation: Circus Family

 

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie