NewMediaBrains lanceert social media monteur

Zoals je je auto naar de garage brengt, is het ook geen slecht idee om af en toe iemand onder de ‘motorkap’ van je corporate social media te laten kijken. Dat vindt NewMediaBrains en het bedacht de social media monteur.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Social media monteur Robin Nieuwhof bemoeit zich niet met de marketingzijde van social media, maar pleegt onderhoud op profielen van bedrijven en personen en vult die waar mogelijk aan met vaknieuws of aangeleverde content. Verder lost hij problemen op, beantwoordt technische vragen en helpt om meer relevante volgers te krijgen. Accountants- en adviesbureau Facet was deze week de eerste klant die de social media monteur van NewMediaBrains inschakelde voor een check-up van de ingerichte social mediakanalen.

Anne Marie Hazenberg, initiatiefneemster van New Media Brains: ‘We merken dat veel bedrijven social media dagelijks gebruiken maar moeite hebben om bij te blijven met alle mogelijkheden en het inrichten en gebruik van de 'technische achterkant' van de tools. De social media monteur van NewMediaBrains helpt bedrijven bij de juiste inrichting van de accounts en de tools en biedt ondersteuning in het gebruik van de verschillende tools. Zie onze social media monteur als de monteur bij de garage. Hij doet grote en kleine onderhoudsbeurten en lost ter plekke of online problemen op.’

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie