Zes finalisten voor Digital Transformers Award

Digitale veranderaars van Efteling, Nuon, Philips, Transavia, VvAA en Ziggo maken kans op award.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Uit ruim honderd aanmeldingen zijn Bas Touw (Nuon), Caspar Fraiture (VvAA), Maarten Stramrood (Ziggo), Mijke Broeders (Efteling), Robert van Geffen (Philips HealthTech) en Wolter van Haersma Buma (Transavia) overgebleven. De zes finalisten maken op donderdag 15 oktober op het podium uit wie de beste digitale changemaker van Nederland is. 

De award, een initiatief van de stichting , wordt uitgereikt aan hèt digitaal talent dat &;een bijzondere en betekenisvolle rol speelt binnen de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven&;. UIt de ruim honderd aanmeldingen werden zestien cases genomineerd. Hieruit zijn zes digitale veranderaars geselecteerd die zich onderscheiden op basis van kennis, visie en resultaat.

Adjan Kodde, directeur van Mirabeau en een van de initiatiefnemers van de award: &;Een digitaal veranderproces vraagt enorm veel van een organisatie. De ideale transformer is dan ook een veelzijdig persoon. Hij of zij bezit specialistische en generalistische kwaliteiten, is diplomaat maar ook voorman en moet goed kunnen overtuigen en luisteren. Digitale kennis is cruciaal, maar een digitale revolutie valt of staat met het meekrijgen van mensen. De zes finalisten hebben stuk voor stuk laten zien over de juiste leiderschapskwaliteiten te bezitten èn resultaat te kunnen boeken.&;

De uitreiking van de Digital Transformers Award is op donderdag 15 oktober in B.Amsterdam. Wie met de award naar huis gaat, wordt die avond op het podium uitgemaakt door de finalisten zelf. De finalisten zullen elkaar met hun presentaties overtuigen van hun kwaliteiten, waarna ze verbaal onder vuur worden genomen door Ben van der Burg. 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie