Communicatie in de organisatie van morgen

Europese communicatiedeskundigen komen op 13 en 14 oktober in Londen bij elkaar voor het achttiende FEIEA congres (federatie van Europese (interne-)communicatieverenigingen). Dit driejaarlijks evenement - in 2003 in Nederland - biedt de deelnemers de mogelijkheid om ideeën en informatie uit te wisselen over belangrijke onderwerpen waarmee bedrijven en organisaties te maken hebben in de snel veranderende wereld van vandaag. Het thema is dit jaar: Communicatie in de organisatie van morgen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De belangrijkste sprekers zijn Michael Swenson, partner van Andersen Consulting op het gebied van interne communicatie, en Stewart Lewis, directeur/partner van MORI. Professor Benno Signitzer van de universiteit van Salzburg (faculteit Communicatie) presenteert de resultaten van een recent gehouden onderzoek naar nieuwe trends en mogelijke veranderingen in de motivatie van werknemers. Verder kijkt John Mole, auteur van de bestseller Mind Your Manners- Managing Business Cultures in Europe, naar de complexiteit van interculturele communicatie.

Het programma biedt ook presentaties van cases en workshops over:

<>communicatie tijdens fusie;

<>communicatie in tijden van verandering en onzekerheid;

<>communicatie over culturele grenzen;

<>motivering van personeel in de toekomst;

<>ontwikkeling en beheer van een intranet van wereldklasse;

<>diversiteitenbeleid.

Er is een groot sociaal programma gepland dat de deelnemers in de gelegenheid stelt informeel met elkaar van gedachten te wisselen. Het congres eindigt met een galadiner in het Instituut voor Directeuren in Pall Mall. Het Feieacongres zelf heeft plaats in het Koningin Elizabeth II Confe-rentie Centrum in Westminster.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Tricia Young, telefoon 44 20 7253 6450 of via e-mail:
.

FEIEA is opgericht in 1955 en telt 5.000 leden via verenigingen in Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Portugal, Slovenië, Zweden, Zwitserland en Groot-Britannië.
In Nederland wordt FEIEA vertegenwoordigd door de .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie