XCLSV 500 garandeert exclusiviteit in overtreffende trap!

De meest exclusieve privileges samengebracht door EnoRm.com

Of het nu gaat om een lekker diner, gloednieuwe kleding of je ultieme droomreis: XCLSV 500 brengt alles samen. In deze applicatie bieden ze verschillende, exclusieve privileges aan. Deze privileges scoor je vervolgens met leuke extra’s of interessante kortingen. Partners in de categorieën Fashion & Jewels, Travel, Dine & Wine en Cars & Yachts kunnen zich aansluiten bij XCLSV 500. Hun aanbod verschijnt dan in de app, zodat gebruikers van deze privileges gebruik kunnen maken. Klinkt goed, toch?

Tijd voor innovatie

Van creatie tot realisatie: XCLSV 500 liet EnoRm zowel de website als de app maken. Design, development, integratie, optimalisatie, Alles kwam aan bod. Er werd een platform gecreëerd dat zowel voor partners als gebruikers makkelijk te beheren is. Want als je zo’n concept wegzet, moet je het goed doen. EnoRm sloeg daarnaast ook een nieuwe richting in met het bouwen van de app. Het idee: doorgroeien en innoveren. Dat maakt het een geslaagd project voor beide partijen.

XCLSV 500

The launch

In samenwerking met SuperRebel is de app eind oktober 2019 exclusief gelanceerd. Een succesvol event dat veel beloofde voor de toekomst van XCLSV 500. Voor zowel partners als gebruikers! En het resultaat mag er wezen! Benieuwd geworden? Download de app in de App Store of Google Play en Become Exclusive.

Credits

Bureau: EnoRm. & SuperRebel Creative Agency
Opdrachtgever: XCLSV 500

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.