Dept Finance Day 1: Finance & Banking

Op 15 september brengen we de nieuwste digitale ontwikkelingen in kaart samen met Rabobank, ING en EY

Tijdens het digitale tweedaagse Finance Days evenement nodigen we grote merken uit om in livestream sessies hun best practices te delen over het inrichten en van A tot Z runnen van hun financiële business. Hoe onderscheid je je als merk binnen de wirwar aan concurrenten, innovaties en technische en digitale mogelijkheden?

Naar een fysieke bank gaan om voor je financiën te zorgen, was voor veel mensen een routine. Maar voor velen van ons is die routine een herinnering aan vervlogen tijden. Financiële diensten evolueren snel en weerspiegelen de huidige technologische ontwikkelingen die onze samenleving doormaakt. 

2 DAGEN, 2 ONDERWERPEN

Dept Finance Days staat in het teken van de laatste trends binnen de Finance en Insurance industrie. Twee dagen met ieder een eigen hoofdthema. Op dag 1 draait het om Finance & Banking en op dag 2 focussen we op Finance & Insurance.
Meld je aan voor één of beide dagen, afhankelijk van jouw specialisme en interesses. 

Tijdens Dept Finance Days leer je hoe de grote en meest innovatieve finance en insurance bedrijven voorsorteren op de nieuwste technieken, businessmodellen en user-experiences. Om vervolgens weer met nieuwe energie en inspiratie je dagelijkse business in te rollen!

Plaats als eerste een reactie