Dept Finance Day 2: Finance & Insurance

Samen met DAS en TVM bespreken we de nieuwste technieken, businessmodellen en user-experiences

Tijdens het digitale tweedaagse Finance Days evenement nodigen we grote merken uit om in livestream sessies hun best practices te delen over het inrichten en van A tot Z runnen van hun financiële business. We zorgen voor een op onderzoek gebaseerde kijk op de toekomst, kennis, praktische tips en inspiratie voor iedereen die werkzaam is in Finance en Insurance. Hoe kom je ‘on par’ met de klantverwachtingen en kun je misschien zelfs denken aan het overtreffen hiervan? 

In het huidige digitale tijdperk verwachten klanten meer van verzekeraars dan enkel goede prijzen en hoogwaardige producten en diensten. Ze willen full service bediend worden op hun gewenste moment en met de voorkeur dat alles online is. Klanten verwachten van verzekeraars vergelijkbare services als van andere organisaties die ver vooruit lopen op het gebied van digitalisering. Om aan die eisen te voldoen moeten verzekeraars inspelen op de technologische ontwikkelingen. Onder andere door het vereenvoudigen van customer journey’s, gepersonaliseerde proposities zoals chatbots, AI & blockchain. Maar ook kostenoptimalisaties en interne procesveranderingen zijn belangrijke thema’s om relevant te blijven in de snel veranderende sector. 

2 DAGEN & 2 ONDERWERPEN

Dept Finance Days staat in het teken van de laatste trends binnen de Finance en Insurance industrie. Twee dagen met ieder een eigen hoofdthema. Op dag 1 draait het om Finance & Banking en op dag 2 focussen we op Finance & Insurance.
Meld je aan voor één of beide dagen, afhankelijk van jouw specialisme en interesse.

Tijdens Dept Finance Days leer je hoe de grote en meest innovatieve finance en insurance bedrijven voorsorteren op de nieuwste technieken, businessmodellen en user-experiences. Om vervolgens weer met nieuwe energie en inspiratie je dagelijkse business in te rollen!

Plaats als eerste een reactie