Dit zijn de 6 genomineerden voor de Packaging Innovations Award

23 november wordt winnaar bekend gemaakt.

Zes merken strijden aanstaande woensdag voor de , tijdens het gelijknamige event in Taets Art in Zaandam. Te weten:

Foodmailer

Een duurzaam verpakkingsconcept, bestaande uit een kartonnen verzenddoos, een app voor het berekenen van het exacte aantal ice-packs en Ice-packs eco. De foodmailer is gemaakt van natuurlijk en deels gerecycled materiaal en kan na gebruik in zijn geheel bij het oud-papier.

Dettol Squeezy

Dettol heeft een nieuwe dispenser ontworpen die de productiekosten met 40 procent vermindert. De fles kan zowel op de bovenkant als op de onderkant staan en dat biedt voordelen: gene gemors en tot de laatste druppel leeg.

HAK

HAK presenteert vier nieuwe varianten bonen(mixen) en een nieuw assortiment bonenschotels in de nieuwe sta-zak. In de sta-zak zit minder vocht, bonen hebben meer bite en het product is direct uit de zak te gebruiken.

Schur Jar Bag

Zij presenteren ook een sta-zak, welke door middel van speciale bedrukking en vormgeving het optische uiterlijk heeft gekregen van een weckpot. Hierdoor krijgen zowel verse- als houdbare producten extra attentiewaarde. Daarnaast is het presenteren van snackgroenten nu ook mogelijk in de impuls display bij de kassa.

Coca-Cola Christmas bow-label

Het meerlaagse BOW-label is een zogenoemde smalbaan rotatie-oplossing welke toegepast wordt op standaard hoge snelheid etiketteermachines.

UltraClear PP voor thermogevormde verpakkingen voor levensmiddelen

Tot slot, UltraClear PP komt met een nieuwe heldere verpakking die vergeleken kan worden met de helderheid van glas. Daarnaast spelen zij in op de trend van efficiëntie door lichtgewicht verpakkingen te leveren.

Morgen wordt aan het eind van de dag de top 3 bekend gemaakt.

Advertentie