'John de Mol stevent af op verkoop van Talpa'

Het FD meldt dat zich potentiële kopers hebben gemeld voor een overname.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Talpa maakt zich op voor een verkoop, dat meldt het FD. De krant meldt dat zich potentiële kopers gemeld voor een overname hebben gemeld bij financieel adviseur Bank of America Merrill Lynch. Talpa heeft de belangstelling bevestigd.

Een verkoop zou volgens betrokkenen zeker € 600 mln tot € 700 mln opleveren. Volgens het FD wordt gehoopt op een opbrengst van meer dan een miljard euro.

De woordvoerder van Talpa, Thomas Notermans, bevestigt aan Adformatie dat er al geruime tijd belangstelling wordt getoond voor Talpa vanuit alle hoeken van de wereld. Talpa is volgens hem niet uit op een snelle overname. &;Wel hebben we Bank of America gevraagd of zij de belangstelling wil kanaliseren. We hoeven niet iedereen over de vloer.&;&; (Bron: NOS) Er kunnen dus nog maanden overheen gaan voordat een overname tot stand wordt gebracht.

Vorige week werd bekend dat het Amerikaanse Discovery Communications. De Mol zei toen snel actie te verwachten van Discovery. &;Wat die precies zal zijn, weet ik niet&;, .

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie