Leo Burnett ontwikkelt mantelzorg-campagne FNV/Menzis

Campagne wordt uitgerold tijdens de ‘Dag van de Mantelzorg’.

 

Nederland heeft meer dan een miljoen mantelzorgers, oftewel de mensen die de zorg voor zieke familieleden of vrienden op zich nemen. Meer dan 400.000 mantelzorgers geven aan overbelast te zijn. Om dit maatschappelijk probleem onder de aandacht te brengen, staat vandaag in het teken van de ‘Dag van de Mantelzorg’.

In opdracht van Zorgcollectief FNV/Menzis ontwikkelde Leo Burnett Amsterdam de campagne ‘Mantelzorg kan je overvallen’, voor de zorgservice ‘Zorg voor elkaar’. De nieuwe campagne laat zien dat het zomaar kan gebeuren dat een mens opeens een naaste moet verzorgen. Hoe je hiermee om moet gaan als dit je overvalt en hoe dit kan worden gecombineerd met werk zijn voorbeelden van onderwerpen in deze campagne.

De zorgservice van Zorgcollectief FNV/Menzis biedt een persoonlijke mantelzorgadviseur aan, voor één vast aanspreekpunt, die de situatie kent en alle vragen beantwoordt. De campagne wordt vandaag uitgerold tijdens de ‘Dag van de Mantelzorg’ en is te zien op regionale tv en online.

Credits
Bureau: Leo Burnett Amsterdam
Klant verantwoordelijk: Bea Bornstein, Stefan Raats
Productiemaatschappij: Bandit Amsterdam
Regisseur: Rene Nuijens

 

 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie