Nieuwe trainingen bij Beeckestijn!

Beeckestijn Business School heeft een groot aantal nieuwe trainingen in haar portfolio. Van Google Analytics en Schrijven voor Online tot Video Marketing.

Wil je jezelf in een korte tijd bijspijkeren op een specifiek onderwerp? Misschien zijn een van onze nieuwe trainingen dan wat voor jou! Bekijk hier het volledige opleidings- en trainingsaanbod.

Hieronder lichten we een aantal trainingen voor je uit:

Customer Journey Mapping - 1 daagse training
Customer Expierence is hot. Maar hoe creëer je een effectieve en memorabele klantbeleving? En hoe creëer je onderscheidend vermogen? Tijdens deze 1-daagse training maak je een customer journey map, leer je hoe je relevante touchpoints in kaart brengt, de beleving van de klant meet en deze optimaliseert. Lees meer over deze training.

Online persuasion - 1 daagse training
Met welke teksten en beelden kun je jouw bezoekers motiveren? In deze 1-daagse training leer je hoe je je bezoekers aanzet tot de gewenste actie. Je leert de belangrijkste persuasion principes, modellen en beïnvloedingstechnieken en hoeje deze toepast om je conversie te verhogen. Lees meer over deze training.

Marketing Intelligence - 2 daagse training
Marketing Intelligence is het vertalen van alledaagse (klant)informatie naar inzichten. Tijdens deze 2-daagse training leer je o.a. hoe je Marketing Intelligence kunt toepassen, wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn, wat de valkuilen zijn en hoe je data genereert en transformeert tot bruikbare inzichten. Lees meer over deze training.

Facebook Adverteren - 4 uur
Tijdens de training Facebook Adverteren leer je hoe je binnen Facebook een goede advertentiecampagne opzet. Van het vaststellen van de doelstellingen van je campagne en de ontwikkeling van je advertentie, tot de daadwerkelijke plaatsing van je advertentie en het testen, meten en optimaliseren van je resultaat. Lees meer over deze training.

Meer informatie
Wil je graag meer informatie over ons opleidingsaanbod of heb je vragen? Neem dan contact op:
☎ 088 - 147 41 00
✉ info@beeckestijn.org

Kennis delen
Beeckestijn Business School geeft regelmatig clinics over diverse onderwerpen en publiceert regelmatig nieuwe kennisdocumenten in de vorm van whitepapers. Deze clinics en whitepapers zijn voor iedereen gratis bij te wonen of te downloaden via de site van Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School doet dit in het verlengde van haar opleidingen... #kennisdelen gaat verder dan alleen de opleidingen en de bijhorende colleges.

Advertentie