Popcorn Stories helpt NGO’s

Verdient jouw organisatie een gratis animatie van Popcorn Stories?

Na zeven succesvolle jaren krijgt online marketing agency SalesKracht een nieuwe naam: Popcorn Stories. De afgelopen jaren heeft het bureau zich bewezen op het gebied van storytelling en daarom is gekozen voor een naamswijziging. Om dit te vieren schenkt Popcorn Stories een customized animatievideo aan een NGO of stichting die behoefte heeft aan inspirerende en aansprekende storytelling.

De kracht van een verhaal
Veel NGO’s hebben alle ingrediënten voor een prachtig verhaal al in huis. Het lukt ze alleen – zo blijkt –  vaak niet om dat verhaal goed te vertellen. Terwijl dat juist zo essentieel is. Dat is ook wel begrijpelijk: de prioriteiten liggen vaak ergens anders. Maar bij dat verhaal ligt nu juist de kracht van Popcorn Stories. ‘Daarom hebben we besloten om een unieke 'Popcorn Story te schenken aan een NGO of stichting die dat goed kan gebruiken,’ zegt eigenaar Michan Tolman. ‘Samen gaan we op zoek naar het verhaal dat we willen vertellen. Dit verhaal vertalen we naar een simpele, maar sterke animatie: aantoonbaar één van de meest attractieve vormen van beeld, vooral op social media. Met deze actie kunnen we mensen helpen die, net als wij, vanuit hun passie werken aan iets dat ze mooi of belangrijk vinden.’

Meer dan catchy slogans
Popcorn Stories gebruikt hun expertise op het gebied van distributie om verhalen zo goed mogelijk te laten landen bij de doelgroep, zodat de uren die in storytelling en creatie gestoken zijn, optimaal renderen. Michan: “We hebben gemerkt dat er bij onze opdrachtgevers niet veel vraag meer is naar alleen catchy slogans of flitsende beelden. Ze willen meer diepte; het verhaal achter het product of het bedrijf. In-house is er vaak te weinig kennis en tijd om dit goed op te pakken. Bij Popcorn Stories werken mensen die nieuwsgierig, creatief en bedreven zijn in het raken van de juiste snaar én het vertellen van verhalen. "Wij vertellen jouw verhaal met liefde!”

Verdient jouw organisatie een gratis animatie van Popcorn Stories? Meld je dan nu aan via www.popcornstories.nl/contact. Of mail naar michan@popcornstories.nl

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.