Verder denken in opleidingen op academisch niveau

AOG School of Management heeft een eigen visie op opleiden. Vakoverstijgend op academisch niveau, gericht op persoonlijke groei en leiderschap. We dagen u uit uzelf kritisch tegen het licht te houden. Wat is uw rol? Waarin kunt u groeien? Kunt u waarde toevoegen aan uw organisatie? Hoe neemt u de leiding?

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Onder begeleiding van tophoogleraren en praktijkprofessionals doet u niet alleen actuele kennis op, maar groeit vooral uw inzicht. De deelnemers worden zo geselecteerd dat u ook van elkaar leert. U ontwikkelt een visie die gevoed wordt door de dagelijkse praktijk. En daar plukt ook uw organisatie de vruchten van.

We bieden hoogstaande opleidingen op het gebied van onder andere bedrijfskunde en leiderschap, strategie en innovatie, marketing, bestuur, HR en talentontwikkeling. Iedere opleiding behandelt de meest recente wetenschappelijke kennis, maar gaat ook in op maatschappelijke ontwikkelingen. Onderwerpen die in de toekomst het verschil gaan maken. Voor onze alumni was studeren bij AOG School of Management een inspirerende, levensveranderende ervaring.

Klantstrateeg & Merkmanagement

In de opleiding leert u verder te denken over nieuwe strategieën om verbinding te maken en te houden met uw klanten. U ziet het als een uitdaging uw organisatie zo in te richten dat de klant daadwerkelijk centraal staat. Vragen waar u zich mee bezig houdt zijn: ‘Welke processen kunnen worden ingezet? Hoe zorg ik ervoor dat de organisatie in contact blijft met onze klanten?’ Benieuwd wat de opleiding Klantstrateeg voor u kan betekenen?

In de opleiding bieden we een platform waar merkcommunicatie, onderzoek, merkstrategie en waarde creatie samenkomen. Met de kennis en ervaring die u al heeft, stelt het u in staat het denken over merk en identiteit naar een hoger niveau te tillen. Daarmee wordt merkmanagement een belangrijk onderdeel van de organisatiestrategie. Benieuwd wat de opleiding Merkmanagement voor u kan betekenen?

Plaats als eerste een reactie