Vloggende millennials connected op nieuw platform

&Samhoud Media lanceert 'IntoConnection', een videoplatform dat wereldwijd verhalen van generatie Y verbindt.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

is een platform met een online talkshow vanuit Amsterdam. Het maakt daarbij gebruik van een internationaal netwerk van videobloggers (vloggers) die met elkaar praten en discussiëren over uiteenlopende onderwerpen en ideeën. Het platform is onderverdeeld in vijf thema&;s: Business, Tech, Life, Culture en Food en het is mogelijk om na het programma direct in contact te komen met experts en vloggers.

Online media maken het mogelijk om mensen vanachter hun eigen laptop, tablet of smartphone deel te laten nemen aan de talkshow. Een redactie pikt de mooiste verhalen eruit en vertaald deze naar een format waarin elke vlogger twee minuten de tijd krijgt om zijn idee of trend te vertellen. 

&;Ik wil laten zien dat mijn generatie hoop heeft voor de toekomst.&;

Het platform is opgezet door ondernemer Jip Samhoud, oprichter van . &;Wat startte als een mooi idee tijdens de productie van een documentaire met Desmond Tutu, wordt nu werkelijkheid. Met IntoConnection wil ik mijn generatie een platform bieden om optimistische verhalen, topics en trends van inspirerende mensen met de wereld te delen. Met deze verhalen wil ik laten zien dat mijn generatie hoop heeft voor de toekomst. Ik hoop dat dit zeer inspirerend zal werken.&;

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie