WOW air lanceert samen met brouwerij TO ØL eigen biertje

Ambachtelijk bier speciaal gebrouwen voor IJslands Bier Festival.

Bierbrouwerijen van over de hele wereld komen tijdens het jaarlijkse IJsland Bier Festival (22-24 februari) samen om bezoekers hun nieuwste bieren te laten proeven. Speciaal voor dit festival komt luchtvaartmaatschappij WOW air met een eigen limited edition WOW Beer.

Dit biertje is gebrouwen door de Deense brouwerij TO ØL en zal verkrijgbaar zijn op het bierfestival én op een aantal vluchten. WOW air is overigens ook een van de grootste sponsors van het bierfestival.

Het blikje is bedrukt met een ontwerp van de IJslandse kunstenaar Odee en heeft de naam ‘I’m in Paradise’ gekregen. Het design is geïnspireerd op de reis terug, wanneer je een tijdje in het buitenland bent geweest.

‘Je komt vanuit een paradijs weer in de rust van je eigen huis, dat geeft een bijzonder gevoel', vertelt Odee over zijn werk in het magazine van WOW air. ‘In dit geval gaat het om een WOW air-vlucht, waar je als passagier welkom bent en je weer naar je thuisbasis wordt gebracht.’

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie