Clinic: Bouw een AI-model in een dag

Wil jij op een pragmatische manier aan de slag met AI binnen jouw organisatie? Kom vrijdag 13 december naar de gratis clinic.

Wil je leren hoe je zelf machine learning kunt inzetten om managementvragen te analyseren en te beantwoorden. Tijdens de clinic 'Hoe bouw je een AI-model in één dag?' op 13 december neemt Alex Dowdalls je mee in de wereld van decision engineering, een grote trend binnen artificial intelligence.

Beeckestijn Business School nodigt je graag uit voor de gratis clinic: Hoe bouw je een AI-model in een dag? door Alex Dowdalls op vrijdag 13 december van 13:00 - 15:00. 

Decision engineering
De nieuwe trend binnen AI is om meer aandacht te richten op de data en de gewenste besluitvorming die men wil bereiken dan de mechanische stappen die daarvoor nodig zijn.  In het Engels wordt deze trend "decision engineering" oftewel het vormgeven van besluiten genoemd. Tijdens deze clinic leer je hoe je dit kan toepassen door gebruik te maken van een hiervoor ontwikkelde tool.

Wat kun je verwachten?
In deze clinic leer je hoe 'machine learning' ingezet kan worden om een AI-model snel tot stand te brengen. In plaats van programmeren in python of R ga je aan de slag met een geïntegreerde AI-tool op basis van "no code".  

Tijdens deze clinic worden komen de volgende vragen aanbod:

- Welke patronen zijn te herkennen? 
- Welke afwijkingen zijn er in de data? 
- Kunnen wij een gestelde vraag beantwoorden met deze data?  Zo niet, wat is ervoor nodig om de vraag wel te beantwoorden? 
- En als laatste - in hoeverre kunnen wij het antwoord vertrouwen?

Je gaat ook aan de slag met de tool BigML.  Hiermee kan je snel en effectief machines learning in zetten om management vragen te analyseren en antwoorden te engineeren. Deze clinic is interessant voor business managers die willen leren hoe AI op een pragmatische manier in te zetten. 

Over de spreker
Alex Dowdalls is founder en partner van AXVECO. Zij helpen bedrijven op een duurzame manier te innoveren door middel van Blockchain, Artificial Intelligence en Digital Transformation. Alex heeft veel ervaring als artificial intelligence consultant met een specialisatie in machine learning cq deep learning en neurale netwerken.

Aanmelden
Kom op vrijdag 13 december 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Meld je hier gratis aan >>

Plaats als eerste een reactie