Essensor wint prijs voor bureau van het jaar bij MOAwards 2022

Expertise Center voor Marketing Insights MOA reikt voor de 15e keer awards uit in zes categorieën.

De prijswinnaars bij de MOAwards 2022

Essensor is bij de MOAwards 2022 uitgeroepen tot Marketing Research & Analytics Bureau van het jaar. Marcel Paquay van Walibi Holland werd gelauwerd als beste Insights Professional aan bedrijfszijde, Eva Gerritse van Blauw werd dit aan bureaukant

De jaarlijkse prijzen van de MOA, het Expertise Center voor Marketing Insights werden donderdagavond voor de 15e keer uitgereikt, in Maarssen.

Zes awards

Er waren in totaal zes categorieën. Naast de drie genoemde winnaars werd Simone Neeling van VodafoneZiggo uitgeroepen tot Digital & Webanalist van 2022.

Advertentie
advertisement

In de categorie Young Talent van het jaar ging Jamie van der Heijde (Braingineers) dankzij haar gloedvolle betoog met de titel en de award naar huis.

Uitgeroepen tot Insights Scientist van 2022 is Mirella Kleijnen. Als Hoogleraar Customer Experience Management aan de VU Amsterdam doet Mirella al jaren onderzoek op het snijvlak van technologie en customer experience.

Koppert Kress, Interpolis en Talpa Network

Tijdens de uitreiking werden Koppert Kress, Interpolis en Talpa Network onthuld als genomineerden voor de ‘Data & Insights Company of the Year’ Award. Deze nieuwe award wordt uitgereikt tijdens Mie’22 op 21 september.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie