50e Digital Design Case: website Ronin Amsterdam

Website nieuwe digital design bureau valt meteen in de prijzen

De 50e Digital Design case in Adformatie is de website voor het nieuwe digital designbureau Ronin Amsterdam, dat zichzelf online wilde presenteren. Het bureau heeft vijf cases waarvoor ze het design heeft ontwikkeld op de voorgrond gezet. De typografie, vormen en scrolleffecten zorgen ervoor dat design en interactie elkaar versterken.

Keith Kornson, creative partner: ‘Omdat de doelgroep hoofdzakelijk uit vakgenoten bestaat, hebben we voor een design gekozen dat ruimte geeft om aparte invalshoeken op gebied van design, animatie en navigatie toe te passen.’

De website kreeg internationaal erkenning als Editor’s Pick op designblogs zoals Invision’s Muzli en werd Site of the Day op FWA, Awwwards en CSS-Awards.

 

Credits
Concept: Ronin Amsterdam
Design & UX: Ronin Amsterdam
Technische realisatie: Rens van de Wiel

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het Dutch Digital Design-initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende online dossier, waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.


Tip: submit
your work
to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie.
 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie