Allsecur beloont veilige rijders met spaarpunten

Maar dan moeten ze wel een plug-in connector inbouwen in de auto.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De &;connected driving&;-dienst myJINI is gisteren gelanceerd in samenwerking met Allsecur. Met de dienst maken automobilisten hun rijgedrag inzichtelijk. De connector registerert tijdstippen waarop wordt gereden en het rem- en acceleratiegedrag. Via een persoonlijk online dashboard zijn deze gegevens zichtbaar.

Aan het project is een spaarpunten systeem verbonden. Veilige rijders ontvangen JINI$ die inwisselbaar zijn in de myJINI webshop. Bij veilig rijgedrag kan de beloning oplopen tot 25 procent van de verzekeringspremie

Daarnaast biedt myJini een aantal opties, zoals een myJINI tankpas (waarmee deelnemers met korting kunnen tanken bij Shell-tankstations) en een module voor hulp bij ongelukken. 

"Met myJINI willen we actief het aantal files terugbrengen en een gedragsverandering bij automobilisten bewerkstelligen," zegt Dirk Grevink, CEO van BNV Mobility. "Door ze bewust te maken van hun rijstijl helpen we hopelijk mee aan veiliger verkeer, een duurzamer leefomgeving en minder frustratie op de weg. We willen autorijden weer leuk maken."

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website van myJINI. Een speciale calculator rekent voor iedere klant de besparing uit voor zijn of haar specifieke situatie.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie