Celia Noordegraaf communicatiehoofd bij MVO Nederland

Celia Noordegraaf begint op 1 april als hoofd Communicatie bij MVO Nederland. Haar opdracht: het partnernetwerk uitbreiden en MVO Nederland nog meer op de kaart zetten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met aansprekende programma’s en activiteiten wil MVO Nederland een transitieversnelling realiseren op het gebied van duurzaamheid. Belangrijk speerpunt: Ambitie 2020, waarin bedrijven hun duurzaamheidsambities voor 2020 vastleggen.

Communicatievrouw van het Jaar

Van 2007 tot 2014 werkte Noordegraaf als manager marketing en communicatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Haar opdracht was ‘een professionele zorgmarketing te ontwikkelen tegen de achtergrond van het veranderende zorgstelsel’.

In december 2011 werd zij door beroepsvereniging Logeion uitgeroepen tot Communicatievrouw van het Jaar voor ‘de creatieve wijze waarop zij bij het ziekenhuis communicatie als verbindende kracht in de samenleving heeft weten in te zetten’.

Eerder werkte Noordegraaf als manager marketing en communicatie bij de Vrije Universiteit Amsterdam en Hogeschool Inholland.

Noordgraaf blijft vanuit haar eigen bedrijf Cumar inspiratiesessies, workshops en gastcolleges geven over marketing en communicatie.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie