Digital Design Case: Fornasetti

Case in de nieuwste editie van Adformatie magazine

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Deze editie is de case Fornasetti door Random Studio. Het designhuis van de beroemde Italiaanse kunstenaar Fornasetti staat vol in de aandacht en wordt geleid door zoon Barnaba Fornasetti, die het tijd vond voor een nieuwe website. Het Italiaanse creatieve bureau Pomo benaderde Random Studio met de vraag hoe de homepage een goede uitnodiging naar deze magische wereld zou kunnen worden. Random gebruikte het tekengereedschap van Fornasetti als basis voor een drietal interactieve animaties. Met de muis kun je de hypnotiserende bewegingen van de passer, liniaal en het potlood op het scherm beïnvloeden. 

Managing director Daan Lucas van Random: ‘We wilden een extra dimensie aan het wonderbaarlijke werk van de kunstenaar toevoegen. Door het interactieve element in combinatie met de vloeiende bewegingen wordt het een echte belevenis.’

Opdrachtgever: Fornasetti / Pomo
Concept, design en technische realisatie:

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het -initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende , waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen. 

  

           


 Tip: to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie:

- Case
- Case
- Case
- Case  
- Case
- Case

Meer over Dutch Digital Design in .

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie