Digital Design Case: Your Majesty brengt digitale ode aan Rottefella

'One pager' benadrukt vakmanschap nieuwe lijn 'activewear'

Met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van skibindingen, begeeft het merk Rottefella zich in de wereld van ‘activewear’  Your Majesty werd gevraagd een website te maken die de nieuwe producten onder de aandacht brengt. 

Bij Rottefella werd veel aandacht besteed aan de technische uitvoering en samenstelling van de kledinglijn, die optimale ondersteuning van het lichaam in koude temperaturen moet bieden. Een ‘one pager’ brengt een ode aan het vakmanschap waarmee de kleding is gemaakt. Met een editorial look en full-bleed fotografie om de kleding er goed uit te laten springen, waarbij de grafische elementen de technische complexiteit weergeven.

Georgios Athanassiadis (Your Majesty Amsterdam): “Sinds het lanceren van de campagne is het verkeer op de website van Rottefella meer dan verdrievoudigd. We zitten nu in de beginfase voor het creëren van de lente- en zomercollectie van 2018.”

Bekijk de site op: klaer.rottefella.no

Credits
Bureau: The Oslo Company
Design en development: Your Majesty Amsterdam

Elke editie van het magazine Adformatie bevat een pagina met het beste uit de wereld van digital design, geselecteerd door het Dutch Digital Design-initiatief. In het blad wordt verwezen naar deze post in het bijbehorende online dossier, waar we extra’s en aanvullende info over de case plaatsen.

Tip: submit your work to Dutch Digital Design! 

Check ook de andere digital design cases van Adformatie.
 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

Advertentie